Geweldig verblijf

We hadden een geweldig verblijf. Bedankt voor de duidelijke communicatie. Ter plaatse bleek het huis nog meer dan waarop we gehoopt hadden: zo veel voorziening hadden we niet verwacht! De beamer, de vele bordspelen, de houtoven buiten,… Ook de keuken is zeer geriefelijk. Ook voldoende bad- en bedlinnen. We zijn zelfs zo vrijpostig geweest om het badminton materiaal en de slackline te gebruiken, ik hoop dat je ons dit niet kwalijk neemt! Verder hebben we hard genoten van de omgeving. Het was tijdens ons verblijf open tuinen dag in Melin en Saint-Remy-Geest, waar we heel wat mooie prive tuinen hebben kunnen bekijken.

Reactie: natuurlijk niet. Daar dienen de buitenspeel dingen nu net voor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: